zondag 23 september 2007

Lego Spider-man





Het is best wel geinig. Vooral in lego. Je kan als je alles hebt een soort van Spider-man3 . Wil je het avonturelijk maken dan moet je alles hebben dat is pas leuk. Maar Spider-man is niet altijd het leukste.

Lego Batman





























Lego Batman


Lego batman erg leuk vinden jullie dat ook? Het is niet bijzonder maar dat is niet erg tog? Nouja daar babbelen we niet over. Omdat ik het leuk vind zie je ook alleen foto's. de held is Batman en de schurken zijn The Joker,Two Face,Mr Freezie, The pinguin en het meisje catgirl.

Lego kasteel


Ik vind het wel leuk. Heb je de reclame gezien. te gek heh. weet jij hoe die ridder heet. Ik weet het Richart en de koning heet leo dat is alleen bij de 2de kasteel. Ik heb de eerte kasteel. Daarom zet ik het ook hier neer. Jammer genoeg zijn er geen cheats voor LEGO KNIGTS KINGDOM. Dat heeft ook te maken met lego kasteel.

Lego Star Wars


Star Wars mijn lievelings



























dit zijn alleen foto's













































zaterdag 22 september 2007

Lego Exo force



Exo Force is een gewelddadig ding. Maar wees niet bang hoor. Wat is er mis mee? Niks toch! Het is best wel leuk. Vinden jullie dat ook? Ja of nee? Echt leuk is het niet altijd maar meestal wel.

Lego Star Wars




We gaan het hebben over Lego Star Wars.
De hoofdrolspelers van Lego Star Wars II zijn Prinses Leia, Luke Skywalker, Han Solo en niet te vergeten de slechte Darthvader. En de tegenstanders, Troopers, zijn Stormtrooper, Beachtrooper, Sandtrooper, Snowtrooper, Tie Figtherpilot, Imperial officer.

Lego City


We beginnen simpel met Lego City.
Als je alles hebt gespaard dan kan je een stad bouwen. Jaaa... waarom zeg ik dit nou? Kijk maar naar de afbeelding. Dan begrijp je het wel.